AM FOST LA IRON MAIDEN. MI-AM ASCULTAT AMICII, DOUĂ ORE

concert, iron maiden, sunet

Da, i-am ascultat pe ei, pe prietenii mei, cântând. Din boxe, nu prea am înţeles mare lucru. Pe scurt, sonorizarea Iron Maiden, praf. Am mai fost la concerte în Piaţa Constituţiei şi-am stat mult mai “neacustic” faţă de ieri, dar parcă şi atunci îmi tremura inima în piept, când încingea câte unul de pe scenă, vreo chitară.

La Iron Maiden, însă, unde biletul a costat de la 170 până la 300 de lei m-am simţit ca la un picnic pe Valea Prahovei, când dintr-o maşină răsună ceva, o muzică.

Dar, oamenii s-au distrat. Sau au mimat. Vedeam în chipurile unora dorinţa de a da din plete, un lucru normal, că doar era un concert rock. O parte au încercat, firav, alţii au preferat să stea cu urechile ciulite, altfel  n-ar fi auzit ce se cânta. N-a fost ok, deloc. Şi-am întrebat în stânga şi-n dreapta cine s-a ocupat de sonorizare. Am auzit, nu e o informaţie sigură, c-ar fi români. Dacă e aşa, nu-s mândru deloc de ei. Să nu mai ia astfel de contracte niciodată. Nu de alta, dar strică reputaţia unor trupe vechi, cu renume mondial.

iron maiden, concert

În rest, ce să zic. Berea s-a dat, din nou, pe jetoane. Adică am stat, din nou, la două cozi, una la jetoane şi alta la bere, evident. Norocul nostru că am luat mai multe pahare, din prima. Normal, s-a încălzit berea din ele, dar noi, ca românii, ne-a bucurat…

Despre Autor

Posteaza un comentariu